La fada negra: Premi Josep Pla 2017 (Catalan Edition) por Xavier Theros

November 14, 2018

La fada negra: Premi Josep Pla 2017 (Catalan Edition) por Xavier Theros

Titulo del libro: La fada negra: Premi Josep Pla 2017 (Catalan Edition)

Autor: Xavier Theros

Número de páginas: 309 páginas

Fecha de lanzamiento: February 8, 2017

Editor: Destino CAT

Descargar Leer on-line

Xavier Theros con La fada negra: Premi Josep Pla 2017 (Catalan Edition)

La fada negra: Premi Josep Pla 2017 (Catalan Edition) por Xavier Theros fue vendido por EUR 12,34 cada copia. El libro publicado por Destino CAT. Contiene 309 el número de páginas.. Regístrese ahora para tener acceso a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. El registro fue libre.

Barcelona, 1843. Una nit d’estiu, un nen apareix degollat en un fumador d’opi. En Llàtzer Llampades, un capità de vaixell expulsat de la marina mercant, a qui un tràgic naufragi ha marcat per sempre, es converteix en policia empès per les circumstàncies. El país viu la minoria d’edat de la reina Isabel II. Governa el seu regent, l’odiat general Espartero. A la ciutat, bruta i claustrofòbica, plena de barricades i fantasmes i asfixiada per les muralles, està a punt d’esclatar la revolució. Per reprimir-la, l’exèrcit es prepara per a un llarg i brutal bombardeig que durarà tres mesos.
Sota les bombes, enmig del setge militar i només consolat per la seva ardent amant, el capità Llampades haurà d’esbrinar qui és el misteriós assassí de les criatures.

La fada negra és una novel·la ambientada en una Barcelona convulsa que ens ofereix un relat ple de passions i intrigues amb una força narrativa insòlita, sorprenent i captivadora.Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.